Björk Orchestral

Bergenhus Festning - Plenen Onsdag 03. august 2022 KL 21:00
Björk, en av verdens fremste og viktigste kunstnere de siste 30 årene, kommer til Bergen. Sommeren 2022 er Bergen Live utrolig stolte over å kunne presentere selveste Björk! 
KJØP BILLETT

Robert Plant & Alison Krauss

Bergenhus Festning Lørdag 02. juli 2022 KL 20:00
ROBERT PLANT & ALISON KRAUSS TIL NORGE!
KJØP BILLETT

Highasakite

Bergenhus Festning Fredag 26. august 2022 KL 21:00
Norges største band er tilbake, og det med et sto...
KJØP BILLETT

kommende konserter

BERGEN LIVE-GAVEKORT

Gavekort fra Bergen Live kan brukes på alle Bergen Live sine konserter. Kjøp et fysisk gavekort eller et e-gavekort til en du er glad i!

SNEKKERBRAKKEN –Selskapslokale på Bergenhus FESTNING


Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning. Snekkerbrakken er perfekt for både møter og fester. Les mer >>

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin nyhetsbrevtjeneste mottar du informasjon på e-post om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for e-postmarkedsføring som beskrevet i vår personvernerklæring.

tasting sessions

Interessert i gode smaker? Har du lyst til å lære mer om det som du har i glasset eller på tallerkenen? Velkommen til vår serie med uformelle og lærerike smakinger i Snekkerbrakken på festningen!

EVENTS – din idé live

Gjennom konsertvirksomheten vår får vi jobbe med de aller største artistene og merkevarene i verden, men vi vil veldig gjerne også jobbe med deg og din bedrift! Les mer her om hva vi kan gjøre for deg.

SERTIFISERT MILJØFYRTÅRN


Les mer om vårt klima- og miljøarbeid her >>

Vi jobber med mange flinke folk rundt oss som sitter på fine konserthistorier som fortjener dagens lys. Gjennom denne podcasten inviteres du backstage sammen med artister, arrangører og andre i bransjen som sitter på fine historier.

Lytt her