Gjennom konsertvirksomheten vår får vi jobbe med de aller største artistene og merkevarene i verden, men vi vil veldig gjerne også jobbe med deg og din bedrift! Siden starten har vi jobbet med minst 1000 artister for å lage uforglemmelige opplevelser for mer enn én million publikummere. I tillegg arrangerere vi omlag 100 eventer i året og kan hjelpe deg med alt fra artisbooking til totalproduksjon av ditt arrangement. 

Fra 25 – 23 000

Vi arrangerer årlig mellom 200 – 250 konserter og arrangementer i alle størrelser og formater.  Vi er vant til å jobbe med verdens største stjerner og har gleden av å ønske opptil 200.000 publikummere velkommen til våre arrangementer årlig. Vi arrangerer alt fra vinsmakinger i Snekkerbrakken til store konserter på Koengen for 23.000 mennesker.

Du kan være trygg på at vi kan hjelpe deg med å realisere ideen din, uansett hvor gigantisk, ellevill, utfordrende eller enkel den er. Ingen jobber er for små og ingen er for store.

Idé og planlegging

En viktig del av jobben vår for deg er konseptutvikling og planlegging av arrangementet ditt innenfor ditt budsjett og i tråd med dine visjoner. 

Vi har erfaring med å skreddersy fester, middager og jubileumer i alle størrelser, møter og konferanser, messer og private konserter.

Byens kuleste arena

Vi driver byens fineste selskapslokale på Bergenhus Festning, men har også en rekke forslag til egnete steder i Bergen, Norge og resten av verden.

Kunne du tenke deg en omvisning i Snekkerbrakken eller en brainstorm om arena for ditt neste arrangement?

 

Vi er tett på artistene

Bergen Live booker cirka 200 artister i løpet av et år og har tette bånd til de største artistagenturene i verden og Norge. Vi har full innsikt i hvilke artister som for tiden – og neste år – spiller konserter, og hvilke navn som er realistisk å booke innenfor ditt budsjett.  

Vi hjelper deg selvsagt også med det praktiske rundt avvikling av den aktuelle konserten, når du har bestemt deg for hvem du vil ha på scenen. 

Totalleverandør

Vi tar hånd om alle aspekter: produksjon, formidling, underholdning og servering. I teamet vårt har vi høy kompetanse innenfor alle disse områdene – og så tar vi med oss våre tett tilknyttede leverandører etter behov. Underleverandørene våre kan levere scene til Elton John, pyro til Paul McCartney og mat til samtlige artister på Bergenfest – hva kan de hjelpe deg med? 

TA KONTAKT 

Vi hjelper deg gjerne med ditt event! Ta kontakt for en prat om hva vi kan gjøre for deg. 


Kim Kristoffersen

Prosjektleder Events
kim@bergenlive.no
t+47 55 21 50 67

Kontaktskjema

KONSERTVORSPIEL

Bergenhus festning er selve hjertet i vår virksomhet. Her arrangerer vi tallrike konserter og festivaldager i løpet av sommersesongen. Hvis du ønsker å arrangere en sommerfest for kunder, kolleger eller venner utenom det vanlige, kan vi anbefale at du inviterer til konsertvorspiel. I god tid før konsertstart disker vi opp med mat, drikke og underholdning for deg og dine gjester i skjermede og vakre omgivelser, kun et par steinkast fra konsertområdet. Når dere hører at Robbie Williams eller Aurora går på scenen er det bare å rusle bortover og ta del i festen.

BERGEN LIVE SESSIONS

Bra musikk, (nesten) hver tirsdag, på samme sted, til samme tid. Kjøp sesongkort til konsertserien Bergen Live Sessions på Ole Bull Huset!

TASTING SESSIONS

Interessert i gode smaker? Har du lyst til å lære mer om det som du har i glasset eller på tallerkenen? Velkommen til vår serie med uformelle og lærerike smakinger i Snekkerbrakken på festningen!