Åge Aleksandersen & Sambandet

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Fredag 17. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 19:45

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 / 500 + billettavgift

Helt siden Åge Aleksandersen ga ut ”Mot i brystet, mord i blikket, Bomben und Granaten” i 1976 har han og Sambandet vært et av norsk rocks største flaggskip. Det mest oppsiktsvekkende med det er at selv om det har gått over 40 år siden de spilte sine første konserter, så skrider de fortsatt til verket med en gjeng unggutters entusiasme.

Planlagte spilletider for konserten:
19.45 Support: Endre Olsen m/ band
20.45 Åge Aleksandersen & Sambandet

Det betaler seg åpenbart. Etterspørselen etter Åge & co har knapt vært større noen gang. Årlig fyller bandet landets største konserthus både en og to ganger. Som om ikke det var nok, i fjor fylte han et av Englands aller mest prestisjetunge konsertlokaler, Royal Albert Hall.

Forklaring er trolig ganske enkel. Åge og Sambandet har alltid fulgt hjertet og spilt klassisk rock som rører folk, uavhengig av trender og salgslister. Han synger med hjertet utenpå skjorten om ting folk kan kjenne seg igjen. Den slags skaper langvarige forhold.

Og for en klassikersamling Åge Aleksandersen og Sambandet har på samvittigheten. Den blir nok luftet friskt når gjengen ruller ut maskineriet sitt på Bastionen-scenen i august på det som blir bandets største produksjon i Bergen noen gang.


Support: Endre Olsen

Kritikerfavoritten Endre Olsen er aktuell med albumet ”Bøttevis med blått” og blir med som support før Åge Aleksandersen inntar scenen.

Dagbladet sier at Olsen ”kan minne om Tønes, men med større musikalsk spennvidde”. Bergens Tidende mener at hans nye album er en  kommande klassikar, og at hans ”første norskspråklige plate er både sammensatt, intens og fullstendig henrivende”. Klassekampens Charlotte Myrbråten kaller det et album for deg som ”setter pris på langt over gjennomsnittet gode sangtekster på norsk”. 


 


VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50