Amgala Temple

STED

Østre

DATO

Fredag 23. november 2018

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

18 + Vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Nilssen, Maarud og Horntveth er uten tvil blant landets fremste og mest interessante musikere. At de nå går sammen som trioen Amgala Temple er noe av det mest spennende som har skjedd på lenge i norsk musikk.

Med musikere som blant annet har spilt med Susanne Sundfør, Jaga Jazzist, Thomas Dybdahl og National Bank, er det ikke rart at noe magisk skjer når de kommer sammen. Etter deres konsert på årets Bylarm uttalte Ruben Gran (P3) at han ikke så noe vits i å se noe annet band live igjen før neste gang Amgala Temple spilte.

Medlemmenes interesse for nye og gamle lyder og deres gjensidige respekt for hverandres talent var sentralt i å skape det musikalske rommet – et sted de kunne boltre seg fritt, med ekskursjoner i nye soniske landskaper der det som skjer, kan og bør skje.

Debutalbumet ble spilt inn i Oslo Konserthus og Amper Tone Studios på få dager. Som en dokumentasjon av deres sound, har unngått å tukle med innspillingene, og heller latt dem være, som en ærlig representasjon av deres soniske uttrykk.

Forvent flere plater fra Amgala Temple via Pekula Records, en label hvis målsetning er å dokumentere dristig, eksperimentell og fantasifull musikk fra Norge og universet.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Østre

Kapasitet: 240
Webside
Telefon +47 482 37 888
Epost: post@oestre.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50