Anne Grete Preus

STED

Håkonshallen

DATO

Søndag 9. desember 2018

DØRENE ÅPNERTID

18:30 19:30

ALDER

Fri alder

PRIS

650 + billettavgift

Anne Grete Preus feirer 30 år som artist med forestillingen Bjørneboe og jeg.

Det er i år 30 år siden Anne Grete Preus sitt debutalbum, Fullmåne, kom ut. Jubilieumet skal selvsagt feires, og hvilken bedre måte å feire på enn sammen med publikum på utvalgte konsertscener landet over?

Preus har en katalog på mer enn 200 sanger som hun kan velge mellom når hun skal spille konsert. De fleste er med egne tekster, men på hennes debutalbum var det tolv sangdikt av Jens Bjøerneboe som ble formidlet. Også senere har Preus melodisatt flere dikt av Bjørneboe. 

I Håkonshallen denne kvelden vil det klinge både Bjørneboe og Preus på en særegen vakker måte. Repertoaret er laget med omhu for anledningen og den middelalderske steinhallen. 

Håkonshallen er per dags dato ikke tilrettelagt for universell utforming. Vi ber derfor om at rullestolbrukere som skal på konsert tar kontakt med oss på forhånd. Rullestoler må bæres fra inngangsparti og opp i konsertsalen. Våre medarbeidere på konsertstedet vil være behjelpelige etter beste evne. 

Konserten er et samarbeid med Bymuséet i Bergen. 


VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50