Astrid S

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Lørdag 25. november 2017

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

325 / 275 + billettavgift

Astrid S legger ut på verdensturné - avslutter i Bergen!

De siste par årene har Astrid S forsynt oss med den ene pop-perlen etter den andre, med en større og større fanskare som resultat. Nå er hun for alvor i ferd med å erobre det internasjonale markedet også. I september legger hun ut på en omfattende turné som tar henne både til USA, England, Frankrike, Tyskland og Nederland før den avsluttes i Norge, nærmere bestemt på USF i Bergen lørdag 25. november.

”Party’s Over”-turneen kommer i kjølvannet av utsolgte konserter i musikkmetropolene New York, Los Angeles og London. 30. juni slippes en EP med samme navn via Virgin EMI Records, platen inkluderer den Oscar Holter-produserte ”Breathe”, som blant annet ble kåret til Tune of the Week av BBC Radio 1s Scott Mills show og er i skrivende stund strømmet over 25 millioner ganger.

Singelsuksessen føyer seg inn i rekken av triumfer Astrid S har vært tilgodesett med de siste årene, i fjor vant hun Spellemannpris for beste nykommer og beste norske artist under MTV European Music Awards. Britiske The Guardian mener at hun er en kommende verdensstjerne og Popjustice mener hun er ”one of the acts most likely to save pop music in 2017!”.

Trenger vi flere skussmål? Vi vet av erfaring at Astrid S leverer fortryllende konsertopplevelser, og med en stadig større samling smarte pop-hits i kofferten vet vi at det kommer til å bli en perfekt turnéavslutning i Bergen 25. november.

 

 


Hanne Mjøen

Hanne Mjøen er et navn som har begynt å feste seg for mange. I år har hun hatt hele tre låter roterende på NRK P3 - låten "U", "The City", og "Feels So Good", et samarbeid med produsent-duoen Future Duper. Bare kort tid etter artistdebuten, har det vært tett mellom høydepunktene for artisten fra Oppdal;

Opptredener på festivaler som Vill Vill Vest, Slottsfjell og Findings har satt jungeltelegrafen i sving, godt hjulpet av medier som britiske The Independent ("We (...) fall hard for the confident strut of Hanne Mjøen, who does Scandi-pop precision with joyful effervescence").

De kommende ukene byr på nytt singelslipp for artisten, "Future", er den fjerde i rekken av sprudlende pop-låter signert Hanne Mjøen. Et høyenergisk "anthem", med svulstige melodilinjer og spennende produksjonsuttrykk. 

Hanne Mjøen blir også å se som oppvarmingsartist på Astrid S sine konsertdatoer i Norge, en del av hennes omfattende verdensturné: "At Astrid har invitert med på turnéen sin, ser jeg på som en stor ære. Astrid er en av artistene som inspirerer meg mest om dagen, og jeg gleder meg masse til å dele scene med henne i høst", sier Hanne stolt.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: post@usfverftet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50