Bergen G-Fest

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Lørdag 18. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

18:00 18:30

ALDER

15 år - vergeordning for U15

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

500 / 450 + billettavgift

Dårlig Vane, Kamelen og A-Laget headliner tidenes hiphopfest på Bergenhus Festning!

Bergen får sin egen hiphopfestival! NMG/G-Huset, Bergen Live og ACT Entertainment koker ihop en gigantisk hiphopfest på Bergenhus Festning lørdag 18. august. Bergen G-Fest skal mate deg med det beste av hiphop fra Bergen!

11 av landets aller heiteste artister i sjangeren skal få Bastionen til å koke:

⚡️Dårlig Vane
⚡️Kamelen
⚡️A-Laget
⚡️King Skurk One
⚡️Emir
⚡️Jonas V
⚡️MachoMayne
⚡️Angelo Reira
⚡️Klaus Perry
⚡️Mats Dawg
⚡️Sofie Hamre

Denne gjengen er kjent for sine episke konserter, skarpe rim og frekke beats som setter hele skjelettet i bevegelse. Flere av artistene har solgt ut store klubbkonserter i Norge de siste årene, mens andre er i ferd med å etablere seg blant de mest spennende nye stemmene på den skandinaviske musikkscenen. Vi utelukker heller ikke en og annen overraskelse underveis.


Dårlig Vane

NMG/G-husets siste stjerneskudd, årets Urørt-vinner Dårlig Vane, har tatt undergrunnen med storm den siste tiden. Med suggerende og basstunge beats på gateslagere som "Ikkje la meg", "Gikk i bakken" og "To blå" har Dårlig Vane skapt en enorm forventning blant hiphopfans langt utenfor Bergen. De har allerede blitt sammenlignet med Norges Mateste Rapgruppe A-laget, og deres elleville konserter etterlater ingen tvil om at Bergen gjør det som ingen tør.


Kamelen

Den unge hiphop-myten Kamelen er i sitt livs form: Si Ingenting er for moderne rap-klassiker å regne og sommerhiten Beng Beng Beng har gitt gjenklang i Bergensgatene det siste året. I desember spilte han sin første headlinergig på USF Verftet – nå erobrer han Bergenhus Festning!


A-Laget

"Det' Laaaaaget, vi e fåkkings legender/ dropper fete rim, og knekker mange senger." Det derre nummer 1-laget fra Bergen, du vet Girson, Vågard og Store P.VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50