Beth Hart

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Onsdag 19. juni 2019

DØRENE ÅPNERTID

18:00 19:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

650 / 600 + billettavgift

Beth Hart er i fyr og flamme. Den Grammy-nominerte singer/songwriteren rir på en kreativ bluesbølge og det er endelig duket for en ny liveopplevelse med bluessensasjonen i Bergen! Med seg som spesiell gjest har hun vår hjemlige americanayndling Adam Douglas. For en festkveld dette blir!

“The ultimate female rock star” lyder lovordene om Beth Hart fra The Blues Magazine og det er ingen tvil om at hennes to tiår lange karriere har vært en storartet reise. Til stadighet skyter hun ut ut lovprisede album, samarbeider med musikkens aller største navn og fyller store scener verden over med sin brennende stemme, kveld etter kveld.

I siste omgang var det albumet Fire On The Floor som skaper overskriftene: et album som den ellers selvkritiske artisten ganske overlegent beskriver som “pretty frickin’ good”. Man skal være av den gretne sorten for ikke å være enig i dét.

Stemmen hennes har berørt gitarlegendene Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa og Buddy Guy så mye at de har invitert henne med seg på innspillinger og på scenen. Beth Hart har gjort en rekke storartede konserter i Bergen. I 2017 og 2015 spilte hun på USF Verftet og sommeren 2013 sto hun sammen med Joe Bonamassa på Plenen på Bergenhus Festning foran 5000 publikummere

Planlagte tider for arrangementet:
18.00 Portene åpner
19.00 Adam Douglas på scenen
20.30 Beth Hart på scenen
Slutt ca 22.00


Special guest: Adam Douglas

Adam Douglas bærer på et sjeldent særpreg som kjennetegner hans musikk og fantastiske stemmeprakt. Man får fort assosiasjoner tilbake til de ekte americana-, roots-, soul- og blues røttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt noe vi opplevde gjennom NRKs Stjernekamp, hvor han ble hyllet av et samlet pressekorps, publikum og ekspertpanel. Med sin "nice guy"-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum får oppleve en folkelig og ekte artist som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock'n roll!ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50