Bigbang

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 15. desember 2017

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

395 / 345 + billettavgift

For Bigbang-fans kommer alltid julen tidlig, og fredag 15. desember er trioen på plass i Bergen og USF Verftet med et elektrisk konsertsett det lukter svidd av. Bigbangs julekonserter er en årelang tradisjon, og Bergen i 2017 er selvsagt ikke noe unntak!

Det er ikke uten grunn at Oslo-varianten har pågått i hele elleve år og i Bergen de siste sju årene, for førjulskonsert med Bigbang har blitt en kjærkommen tradisjon for mange. Det er visst noe med ventetid og rock.

Med Norges beste gitarist i Øystein Greni og den tighteste rytmeseksjonen på denne siden av Atlanteren i trommis Olaf Olsen og bassist Nikolai Hængsle Eilertsen, har Bigbang siden starten i 1992 vært et av Norges aller fremste liveband.

I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen, som de her vil strø om seg med musikalske førjulsgaver fra. God jul!


Special guest: Kathryn Williams

Kathryn Williams har rukket å utgi hele 13 album og bli nominert til den prestisjetunge britiske Mercuryprisen siden hun platedebuterte i 1999. Artisten fra Liverpool er kjent som “låtskrivernes låtskriver" og får nesten alltid høy score i pressen når hun slipper en plate. Neste år slipper Kathryn et retrospektivt bokssett med hele 20 CDer på One Little Indian Records, akkompagnert av hennes egne malerier og tekster. Bigbang er svært glade for å presentere Kathryn om Special Guest på noen av førjulskonsertene.


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50