Bombino

STED

USF Verftet

DATO

Torsdag 1. november 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

300/250 + billettavgift

Ørkenrocker, fredssymbol og musikklegende: Dette er den utrolige historien om eksiltilværelse i Nord-Afrika som endte med verdensherredømme som stjernegitartist.

Det er ikke alle musikere som evner å være poltisk ekspressiv og samtidig oppleve at publikum danser hengivende på hver eneste konsertarena du besøker. Så er det heller ikke alle gitarister som opplever å bli sammenlignet med legender som Jimi Hendrix, som får dokumentarer laget om seg, eller som får spille med medlemmer av The Rolling Stones eller The Black Keys.

Bombino, fra Agadez, Nigeria, lærte å spille gitar ved å imitere Jimi Hendrix og Mark Knopfler. Bombino synger på morsmålet sitt, men gitaren hans snakker et verdensspråk. Møtet mellom den engelskspråklige rocken og det nord-afrikanske stråket er musikkmagi. Dette ørkenrock på sitt heftigste og mest hypnotiserende, det kan blant annet fanboyen Keith Richards attestere for.

I 2013 utkom "Nomad", produsert av Black Keys-vokalisten Dan Auerbach. Albumet ble kåret til årets beste World Music-album av iTunes og havnet på årsbestelisten til publikasjoner som Rolling Stone, Uncut og Wall Street Journal. BBC omtalte den som «utterly, utterly fantastic», mens Rolling Stone skriver at Nomad er «the most exciting blues album of the year».

I år er Bombino igjen aktuell med albumet "Deran", som har fått glimrende kritikker og sies å ta med Bombino tilbake til røttene sine. 1. november er det møteplikt for å oppleve denne enestående artisten!

 

 


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50