Brad Paisley

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Mandag 20. juli 2020

DØRENE ÅPNERTID

18:00 TBA

ALDER

18 år - vergeordning for U18. Nedre aldersgrense 15 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

750 + billettavgift

Countrystjernen Brad Paisley til Koengen!

Orientering til publikum: Konserten er avlyst grunnet arrangementsforbudet. Vi har ikke lykkes å sette opp ny konsert med Brad Paisley i 2021. Det er åpnet for refusjon av billetter. Mer info her »

-------

Bergen Live og Live Nation er stolte over å kunne meddele at den amerikanske countrystjernen Brad Paisley spiller sin første konsert i Bergen på Bergenhus Festning i sommer! Det er all grunn til å se frem til en fantastisk konsert med en av vår tids største countrystjerner på Koengen mandag 20. juli 2020.

Brad Paisleys talenter som sanger, låtskriver, gitarist og artist har resultert i tallrike utmerkelser, inkluert tre GRAMMYs, to American Music Awards, 15 Academy of Country Music Awards og 14 Country Music Association Awards. Han har vært medlem av Grand Ole Opry siden 2001.

Brad Paisley fra Glen Dale i Vest-Virginia står utvilsomt for et av de aller største kommersielle gjennombruddene i countrysjangeren etter årtusenskiftet.

Med skarpsindig musikalsk hånd blander Paisley fortid med fremtid i sin tilgang til country. Han hyller sine forfedre og -mødre i sjangeren samtidig som han pusher musikken fremover i det nye århundret hva gjelder både lydbilde og tematikk. Av Paisleys 24 #1-hits har han skrevet hele 21 av dem selv.

Hans ellevte studioalbum, Love And War (2017), ble det niende albumet hans på rad som debuterte som #1 på Billboards Top Country Album Chart. Albumet var countrysjangerens første visuelle album noensinne da det ble lansert via Apple Music (og senere VEVO) i 2017.

Paisleys Europaturné i 2019 solgte ut på arenaer over hele kontinentet, og i antall billetter solgt innehar han salgsrekorden i countrysjangeren på samtlige arenaer han besøkte i Europa.

Da Brad Paisley gjestet Oslo Spektrum i oktober ble billettene revet bort på kort tid. Amerikaneren er en meget populær mann her til lands, og i sommer blir aller første anledning til å oppleve stjernen i Bergen. Brad Paisley spiller også i Trondheim på denne runden, 22. juli 2020.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50