Cabin Fever

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Lørdag 29. januar 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

300 + billettavgift

Cabin Fever til Bergen!  Cabin Fever er en ny «super-gruppe» fra Bergen med annerkjente produsenter som Simen Hope (Sigrid, Gabrielle, Zupermaria), David Lucius King (The Script), Fredrik Brurås (Kygo, Fred Well, HAVSUN) og Askjell Solstrand (AURORA, Sigrid, iris). 

Cabin Fever slapp sin debutlåt “Those Nights” mai 2021 et år etter sin første konsert på Østre i Bergen hvor de solgte ut samme dag som billettene ble lagt ut. Nå klinker de til med headliner-show på legendariske scener som USF Verftet og Rockefeller.

Cabin Fever er både et låtskriverkollektiv og bandprosjekt, bestående av de anerkjente produsentene, låtskriverne og musikerne; Simen Hope, David Lucius King og Fredrik Brurås. Sammen med Askjell Solstrand skriver og produserer de all musikken til Cabin Fever. Og ja låtskrivingssamarbeidet mellom de fire startet på en hytte.

De skaper "retro-pop" med inspirasjon fra musikken som de selv har blitt inspirert av, det beste fra 80-90-tallet R&B og pop. Det er ingen tvil om at Cabin Fever er kommet for å bli, og er klare til å sette sitt preg på internasjonal pop-musikk. 

Cabin Fever dukker opp med låter fylt med fengende beats, gode topline melodier, hooks og refrenger, alt dette løftet opp av de utrolige vokalpresentasjonene fra de to vokalistene David Lucius King og Fredrik Brurås, sammen med synth-guruene Askjell Solstrand og Simen Hope.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50