Elton John

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Tirsdag 4. juni 2019

DØRENE ÅPNERTID

18:00 20:00

ALDER

15 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

790 / 1250 (Golden Circle) + billettavgift

Elton John besøker Bergen som eneste by i Norge i 2019 når han legger ut på sin verdensomspennende avskjedsturné Farewell Yellow Brick Road! Bli med på den historiske avskjedsfesten til en av popmusikkens aller største legender!

Det er per nå kun artistens egne VIP-pakker, som blant annet inkluderer billett og Early Entry, er tilgjengelig her »

Vi advarer publikum mot å kjøpe billetter utenom offisielle salgskanaler og minner om at det er ulovlig ved norsk lov å selge billetter på andrehåndsmarkedet til høyere pris enn pålydende.

Elton John besøker Koengen som eneste konsertsted i Norge i 2019 på sin Farewell Yellow Brick Road-turné! Det ordinære billettsalget starter onsdag 10. oktober kl. 10.00 lokal tid. Elton har spilt på Koengen to ganger før, i 2003 og 2015 – begge ganger for et meget entusiastisk publikum og en rosende anmelderskare. Elton John satt startskuddet for Koengen som Bergens storstue da han var den første internasjonale artisten som spilte på arenaen noensinne. At han nå kommer tilbake for å gjøre et siste show i Bergen er altså et passende stopp på hans ‘Farewell Yellow Brick Road’-turné, som bebuder slutten på hans berømmelige karriere som turnerende artist.

‘Farewell Yellow Brick Road’-turnéen ble annonsert i januar fra Gotham Hall i New York. De første 76 datoene solgte ut umiddelbart etter at det ordinære billettsalget startet, hvilket bekrefter at farvel-turnéen blir en av de heiteste, om ikke den heiteste, konsertturneen de neste tre årene.

I want to thank my extraordinary fans for their overwhelming support throughout my career and especially their interest in being there to celebrate my final Farewell Yellow Brick Road Tour,” uttalte Elton John. “I am so excited for the start of the tour and can’t wait to see everybody on the road.”

Etter at turneen sparket i gang i USA 8. september i år vil ‘Farewell Yellow Brick Road’-turnéen by på mer enn 300 konserter på fem kontinenter – i Nord-Amerika, Europa, Asia, Sør-Amerika og Australasia, før den runder av i 2021. Disse datoene utgjør superstjernens siste turné noensinne og slutten på et halvt århundre på veien for en av popkulturens mest utholdende artister. Eltons nye sceneproduksjon vil ta fansen med på en musikalsk og meget visuell reise gjennom en 50 år lang karriere av gigantiske hits.

For praktisk informasjon om konserter på Bergenhus Festning les mer her »

Planlagte tider for arrangementet:
18.00 Portene åpner
20.00 Elton John på scenen
Slutt ca 22.50

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50