Evigheten

STED

Håkonshallen

DATO

Torsdag 11. november 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:15 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

300 + billettavgift

Evigheten inntar Håkonshallen med sin drømmepop!

Orientering til publikum: Konserten 11. november er avlyst. Billetter vil bli automatisk refundert. Mer info her >>

I våres slapp Evigheten sin andre EP “Heten”, som er oppfølgeren til debut-EPen “Evig” fra 2018. 

Utgivelsen mottok strålende kritikker, og Dagsavisen skrev blant annet: “”Drømmepop” har sjeldent vært et mer dekkende uttrykk” og ga den 5 av 6, mens Vårt Land mente at “Det er ikke så ofte man kan si at et popband lager noe som oppleves nytt og annerledes”.

Musikken strekker seg fra det luftige til det dype, og tekstene utforsker de dypere sidene av erfaringen. Glødende synther og skitne trommer spilt inn på gamle bånd blandes med inderlige vokalmelodier over sakrale korklanger.

Njål Paulsberg beskriver Evighetens lydbilde slik i et intervju med Klassekampen:

“Trommene er på en måte funkbreaks, type James Brown-aktige trommer. Så er det Kraftwerkske synther oppå der. Og klavinett som er spilt på den franske måten, ikke sånn Stevie Wonder-klavinett, mer Serge Gainsbourg-klavinett. Og så er det sakral vokal oppå der igjen. Av og til med litt barokk-preg, eller romantikk-preg, i harmoniene.”

Bandet består av låtskriver og produsent Njål Paulsberg (Young Dreams, Advanced Language, Put Your Hands Up for Neo Tokyo, The Megaphonic Thrift +) på vokal og synther, Cato Furdal Lyngholm (John Olav Nilsen & Nordsjøen) på trommer, Arne Toivo Fjose (havene) på bassynth og de tre vokalistene Tonje Indrehus, Iselin Børve Toft og Mathilde Saunes-Skarsgaard (alle fra vokalensemblet Multa Paucis).


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50