Elisabeth Jakobsen

Foto: Elisabeth Jakobsen

Gåte

DATO

TBC

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

PRIS

550 + avgift

Gåte har spilt nesten et halvt tusen konserter hvor de har gjort alt størst mulig. Nå presenterer de nye og gamle låter i en mye mer varsom, mystisk og lyrisk drakt.

Oppdatert 16. desember 2021: Konserten berøres av de nye myndighetspålagte restriksjonene som trådte i kraft fra og med onsdag 8. desember. Billettjoldere er informert per mail. Det er åpnet refusjon. Siste frist for å be refusjon er 30. april 2022

Norsk folkemusikk har alltid vært fundamentet i bandet Gåte. Søsknene Gunnhild og Sveinung Sundli vokste opp med et folkemusikkmiljø som fremmet det mest mulig autentiske uttrykket. Det særegne preget i Gåtes arrangementer presenteres nå i et helt nytt lydbilde, som mer enn noen gang dyrker folkemusikken. Gunnhilds vakre stemme står sterkt som bærende element, og Magnus og Sveinung viderefører Gåte-uttrykket med tramporgel, gitarer og fele. Jon Even Schärer på trommer tilfører det nære lydbildet en ekstra dybde og atmosfære. 

11. desember har du muligheten til å oppleve Gåte i Håkonshallen – ekstra magisk og ekstra nært. 

 

 

 


ARTIST’S LINKS

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50