Highasakite

STED

Bergenhus Festning

DATO

Fredag 26. august 2022

DØRENE ÅPNERTID

18:00 21:00

ALDER

18 år - Vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

650 + billettavgift

Norges største band er tilbake, og det med et stort smell! 

Highasakite starter et helt nytt kapittel med en serie eksklusive og unike sommerkonserter som garantert kommer til å ta pusten fra publikum.

Bandets mastermind, Ingrid Helene Håvik, har i de siste tre årene virkelig gjort alvor av kreativiteten fra sin utømmelige idébank. Sammen med blant andre makker og produsent Trond Bersu har hun utviklet et show som vil være det mest storslagne, spektakulære, og påkostede vi kommer til å få presentert fra en norsk festivalscene i tiden som kommer. 

Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite. En rekke Spellemannspriser, utsolgte arenakonserter, headlinere på alle landets største festivaler - og ikke minst førsteplasser både på radio- og salgslister - er noe av det som gjør bandets merittliste svært imponerende. Med denne turneen vil bandet sette ytterligere spor.

Dette blir stort. Dette blir det neste nivået.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning

Naturskjønn utendørsarena i Bergen sentrum.

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50