Janove

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 30. oktober 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år + vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 + billettavgift

I snart to tiår kjenner vi ham som energisk vokalist i sitt legendariske Kaizers Orchestra, som soloartist i front av sitt nye rockeband eller som komponisten bak teaterstykker, musikaler og film. 21. september 2018 kommer Janove med en rykende fersk EP med det underfundige navnet «Spindelvevriff». I oktober drar han på en omfattende Norgesturné med samme navn.

«Jeg har alltid hatt teatralske element i min musikk, mine tekstunivers og liveshow, men i dette formatet går jeg enda litt lenger. For selv om det i utgangspunktet er et nakent «one man show» vil jeg by på en konsert hvor jeg også tar i bruk enkle triks fra sjangeren «Fattigmannssirkus».

«Dette blir altså først og fremst en konsert, men tilført litt scenografi og staffasje hvor musikken krydres med små innslag av teatralske og musikalske karakterer. Vi kommer som alltid med en smakfull produksjon av lyd og lys. Jeg tror dette er en setting hvor det blir naturlig å prate litt mer personlig med publikum om mine tekster og min musikk.»


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50