Janove - Barrikadeballader - Ekstra

UTSOLGT

Unummererte sitteplasser - selges kun i partall

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 6. oktober 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:00 18.00 og 21.00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 + billettavgift

Ny EP og intimturné med Janove!

Fredag 4. september slipper Janove en ny EP og legger deretter ut på Norgesturné for maks 200 personer. De to første konsertene solgte ut på kun timer og to nye konserter tirsdag 6. oktober er lagt i salg. 

Tirsdag 6. oktober kl. 18.00 – Få billetter!
Tirsdag 6. oktober kl. 21.00

Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4 september og fysisk på vinyl lørdag 5 september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet  som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.  

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.  

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise.  

Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene vi artister har å by på i høst, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende Coronaregler.  

Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader:   "Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»

- Janove

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50