Joshua Ray Walker

STED

Ole Bull Scene

DATO

Lørdag 14. august 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

PRIS

250 + billettavgift (Unummererte sitteplasser)

Joshua Ray Walker tok oss med storm da han gjestet Bergen høsten 2019. Vi gleder oss til å se mer av americanaartisten!

Orientering til publikum: Konserten kan ikke gjennomføres på planlagt dato (15. august 2020) pga. smitteverntiltak vedtatt av nasjonale myndigheter for å minimere spredningen av koronaviruset. Ny dato for konserten blir 14. august 2021. Mer info her >>

Americanaartisten fra Dallas, Texas, har nylig fullført sin Skandinaviaturné etter at han slapp sitt debutalbum tidligere i 2019. Albumet mottok strålende kritikker og turnéen kan ikke kalles annet enn en enorm suksess! I oktober spilte han på Bergen Live Sessions og trollbandt publikum, som hadde møtt opp i hopetall. Konserten var en formidabel opplevelse og den unge amerikaneren satte virkelig spor etter seg her i Bergen. 

Det var ikke bare i Bergen at Joshua Ray Walker markerte seg. I Tromsø hadde anmelder Egon Holstad vansker for å holde tilbake sin begeistring:

"Konserten søndags kveld er noe av det aller beste jeg har sett på år og dag. På vei hjem tenkte jeg flere ganger på hva faen det var som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der. Man fikk en følelse av å ha bivånet noe ekstraordinært stort og bra, og det er heller ikke utenkelig at denne seansen kommer til å bli husket som en «Husker du da man så Joshua Ray Walker på en liten klubb?»-kveld."

I juli kommer det nytt album og vi gleder oss til å følge americanaartisten videre på reisen. 14. august 2021 er det oppmøteplikt på Ole Bull Scene for alle americana-elskere!

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50