Led Zeppelin Masters

STED

Grieghallen

DATO

Lørdag 23. mars 2019

DØRENE ÅPNERTID

20:30 21:30

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

650 / 550 + billettavgift

Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters til Bergen!

Konserten med Led Zeppelin Masters i Grieghallen er flyttet fra 5. oktober 2018 til lørdag 23. mars 2019. Dette er en konsekvens av at turnéperioden til bandet er flyttet. Kjøpt billett kan benyttes til ny dato. Har du e-tickets oppdateres billetten automatisk. Vi beklager dersom endringen medfører ubeleiligheter for deg som har kjøpt billett. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billett på utsalgsted innen 05/12/2018. For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på tlf 815 33 133 for refusjon.

Vince Contarino & The Black Dog Orchestra har gjort oppsetningen Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters til noe av et fenomen. Det begynte med to utsolgte forestillinger I ærverdige Sydney Opera House, etterfulgt av en omfattende Australia-turné. 

Siden den gangen har det gått slag i slag med utsolgt hallturné i England og nå står altså Norge og Bergen for tur. Musikken til Led Zeppelin er en av de mest skattede katalogene vi har. Bandet har til dags dato solgt over 200 millioner plater, et tall bare et ørlite knippe artister kan vise til. 

Nå får du sjansen til å høre denne unike låtarven i en helt ny drakt. Med den karismatiske og velrennomerte sangeren Vince Contarino i front og det 35 mann sterke, The Black Dog Orchestra i ryggen får låter som ”Whole Lotta Love”, ”Kashmir”, ”Stairway to Heaven” og femten andre Led Zeppelin-klassikere en helt ny og dramatisk valør. 

Stairway to Heaven: Led Zeppelin Masters er et ambisiøst og storslagent verk som garantert vil gjøre inntrykk på både fans av originalene og de som ellers gjerne sverger til klassisk toner.

Presentert av Live Nation Norway og Bergen Live.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Grieghallen

Kapasitet: 1500 - 2000, avhengig av oppsett/produksjon.
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: post@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50