Lumagica

STED

Bergenhus Festning

DATO

12. november - 19. desember

PRIS

Fra 140,-

LUMAGICA er navnet på den helt nye lysparken som åpner på Bergenhus festning i november i år.

Parken skal spre julemagi i hele førjulstiden. Her er lysparken lagt opp som en magisk rute der de besøkende passerer over førti unike og spektakulære lysinstallasjoner. Hver installasjon er et lysshow i seg selv. 

12. november til 19. desember kan du oppleve lysparken LUMAGICA på Bergenhus festning. Lysparken er en magisk opplevelse for hele familien.

LUMAGICA guider deg som besøkende gjennom en magisk rute på Bergenhus festning der du passerer over 40 unike og spektakulære lysinstallasjoner. Hver installasjon er et lysshow i seg selv. LUMAGICAs installasjoner benytter nemlig den nyeste teknologien innenfor lys, røyk og 3D. Ruten avsluttes i et spiseområde der du kan kjøpe mat og drikke fra foodtrucks drevet av lokale restauranter.

LUMAGICA er et sted du kan ta med familien, kollegaer, venner eller kanskje daten din på en magisk og uforglemmelig kveld med interaktive opplevelser, lyskunst, musikk og god mat og drikke fra foodtrucks drevet av lokale restauranter.


VENUE

Bergenhus Festning

Naturskjønn utendørsarena i Bergen sentrum.

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50