Mikhael Paskalev

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Torsdag 16. november 2017

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

270 / 230 + billettavgift

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han satt sine spor. For tredje gang i 2017 er Paskalev i Bergen for å danse med fansen!

Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber. Paskalev har turnert i hele Europa, USA og Australia, hatt en av de mest spilte låtene på Australias viktigste radiokanal (Triple J), og hans musikk har figurert i en rekke filmer, serier og reklamer verden over.

Dagen før han inntok hovedscenen på Øyafestivalen, ble Paskalevs etterlengtede andrealbum sluppet. Før den tid hadde den uforskammet fengende førstesingelen «Witness» gått sin seiersgang på radio. Den tilhørende musikkvideoen er noe av det beste vi kan huske å ha sett i sin sjanger.

De dansbare nye låtene har bevist å fungere fantastisk bra på scenen, og etter en travel festivalsommer, er Paskalev og band i storform og klare for en stor høstturné. Den 16. november tar de turen til USF Verftet, og Mikhael selv gleder seg stort:

"Bergen minner meg om å være lusefattig barnehageonkel som også hadde jobb ved den blå stenen hvor jeg solgte bakte poteter fra en gammel foodtruck som aldri ville starte. Og alt jeg ville var å spille musikk. Nå er jeg musiker og skal kjøpe meg en bakt potet for ekte musikerpenger. Det føles veldig bra og en smule nostalgisk! Ikke for å snakke om at Bergen er min favorittby å spille konsert i!»


Support: Strange Hellos

Et av norske bandene som det knyttes aller størst forventninger til for tiden er supergruppen Strange Hellos, hvor musikere fra bl.a. O. Martin, Aurora, Great News og The Megaphonic Thrift har gått sammen om å lage powerpop av edleste merke. Hver eneste av låtene bandet så langt har gitt ut er på høyde med det beste av Fleetwood Mac, ispedd et kjærkomment filter av My Bloody Valentine-aktig shoegaze. Musikken til Strange Hellos er drømmende, men bestemt; drivende og enormt fengende.


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: post@usfverftet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50