Moyka

STED

Østre

DATO

Fredag 18. februar 2022

DØRENE ÅPNERTID

23:00 23:59

ALDER

18 år

PRIS

250 + billettavgift

Jeg gleder meg utrolig mye til å spille konsert i på det kuleste stedet i byen min, Østre! Håper folk er klare til å danse. Dette blir en utrolig spesiell kveld hvor vi skal vise frem albumet og musikk som har lagt og godgjort seg en stund nå! Håper du har lyst til å komme <3 

Moyka har som produsent og låtskriver det siste året skrevet og produsert det som resulterte i det vakre debutalbumet “The Revelations of Love”. Albumet har mottatt strålende kritikk både hjemme i Norge og i det store utlandet, og det høstes lovord som “mesterverk” og “fremtiden av scandipop” når det skrives om Moyka og platen. Opprinnelig kommer Monika Engeseth fra Hallingdal, men har de siste årene vært bosatt i Bergen etter hun tok til seg artist-navnet. Her har hun eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. De vakre, melankolske tekstene hennes flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske universet. Og i sentrum av det hele, står Moyka sin klare og sterke vokal. Debut EPen “Circles” ble hyllet med bl.a. terningkast 6 i Bergens Tidende. Godordene fra de stoppet ikke der når hun sommeren 2020 slapp EPen “Spaces”, hvor de omtalte oppfølgeren som en “fordømt bra samling poplåter!“, samtidig som internasjonale medier var full av begeistring. 22. oktober i år fulgte Moyka opp med det etterlengtede debutalbumet “Revelations Of Love”, hvor singelen “Illusion” ble skrevet om i amerikanske Billboard og listet som “10 Cool New Pop Songs To Get You Through The Week”.På scenen leverer hun et energisk liveshow i samsvar med den mektige musikken. Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører så vel som anmelderne. Fra Vill Vill Vest og deretter Den Hemmelige Festen i Bergen i 2018, til de store festivalene som f.eks by:Larm, Bergenfest, og Øyafestivalen i 2019, så vel som da hun fikk æren av å supporte Sigrid på hennes Norgesturné samme år. Dette er Moykas første turné som headliner, og endelig får hun sjansen til å invitere både fans og nye lyttere til et unikt innblikk i universet hun har bygd rundt musikken hun har sluppet.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Østre

Kapasitet: 200
Webside
Epost: post@oestre.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50