Robyn

STED

USF Verftet

DATO

Onsdag 6. februar 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning. Min. 15 år

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 + billettavgift

Ikoniske, albumaktuelle Robyn med eksklusiv klubbkonsert på USF Verftet!

Knip oss i armen! Tenk å få oppleve hele Skandinavias popdronning på intime USF Verftet i 2019? En av vår tids mest originale og ikoniske popartister er endelig aktuell med ny musikk. Det fantastiske albumet «Honey» ble sluppet i oktober til rosende kritikker og hengiven kjærlighet fra fansen. Onsdag 6. februar 2019 får du en eksklusiv og sjelden mulighet til å oppleve popikonet på en intim klubbscene!

I 2014 samarbeidet hun med Röyksopp om minialbumet “Do It Again”, som straks gikk rett inn på Billboards albumliste og høstet lovord fra nær og fjern.

Etter åtte års ventetid er hun endelig tilbake. Albumet «Honey» ble sluppet i oktober og har allerede oppnådd stor suksess. Audun Vinger fra DN uttalte følgende:

«Honey» er et vidunderlig album. Det inneholder mange kjente grep og temperaturer vi kjenner fra hennes tidligere musikalske kunstnerskap og mange topphits. Stemmen og den euforisk bedrøvede lykkefølelsen er til stede i stort monn. Dansende alene, sammen i mengden.

Hun har bemerket seg som en fantastisk liveartist, laget gåsehudfremkallende poplåter, er en bransjemessig foregangskvinne og et stort forbilde for mange. 
 


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50