Sigrid Moldestad

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 29. januar 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Sigrid Moldestad var første artist ut i konsertserien Bergen Live Sessions for ti sesonger siden. I januar er hun endelig tilbake!

Som band har de kanskje aldri vært bedre. Sigrid Moldestad har i flere år jobbet tett med sine bandmusikere, men siste året med turnering og den nye platen ”Vere her” i bagasjen har utviklet uttrykket ytterligere. 

Genreoverskridende, folkemusikk, rock, visepop. Det er vanskelig å sette Sigrid Moldestad sin musikk i bås. ”Musikk for både hjerte og hjerne”, skrev Aftenposten om albumet som kom senhøsten ifjor, produsert av Yngve Leidulv Sætre. 

”Sigrid Superstar” skrev anmelderen etter konserten på Vossajazz i vinter. Superlativene og gode anmeldelser for både de nye sangene og konsertene har vært mange. 

Nå kommer de endelig tilbake til Bergen for en helaften på Bergen Live Sessions. Sigbjørn Apeland (trøorgel/rhodes/piano/vokal), Jørgen Sandvik (gitarer/vokal), Kåre Opheim (trommer/vokal), Roald Kaldestad (gitarer/vokal), Anders Bitustøyl (bass/vokal) og Sigrid Moldestad (vokal fele/hardingfele/tenorukulele)

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50