Sigrid Moldestad

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 19. mars 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

350 + billettavgift

Sigrid Moldestad med nytt album og turné!

Sigrid Moldestad kjem med sitt sjette soloalbum 19. februar og dreg på turne i mars. På det nye albumet “Tonen i meg” tek ho oss med til eit musikalsk landskap med mørkere understraumar enn tidlegare. Hardingfela er fortsatt sterkt tilstades på fleire av songane, men det er også eit album som leikar seg i fleire genrer. Sigrid og bandet er kjent for sine sterke live-opptredener og har jobbet opp en trofast tilhengerskare over flere år.

Sigrid Moldestad har funne fram til sjølve grunntonen i seg på dette albumet. Og tonen er både skjør og kraftfull, hudlaus og trøystande, melankolsk og oppløftande. Her er kontrastane i livet, utkrystallisert i små fortellingar som i grunn handlar om oss alle. Fortid og notid går hand i hand i mange av songane. Små glimt av ei svunnen tid som set vår urolige tid i relieff. Heile tida med Moldestad si stemme i midten. Som ein varm klem, i den kalde tida..Rundt seg har ho sitt faste band gjennom mange år. Ein utsøkt gjeng leikande, lyttande og utforskande musikarar. Plata er produsert av Yngve L. Sætre og spelt inn i Duper Studio, Bergen.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50