Vi har gleden av å invitere til tre uker med sommerkonserter på Plenen i juni. Kun 600 billetter fordelt på tre kohorter i salg per konsert! Nederst på denne siden finner du praktisk informasjon.

KONSERTKALENDER

 

Praktisk info om konsertserien

  • I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til konserter med 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser.
  • Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell.
  • Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter.
  • Kohortene er inndelt vertikalt i forhold til scenen. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene.
  • Man kan ikke omgås med andre publikummere på tvers av kohortene.
  • Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort.
  • Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten. 
  • Dersom du kjøper billetter til andre enn deg selv må du legge inn kontaktinfoen til de andre i din gruppe når du kjøper billettene. Dette med hensyn til evt. smittesporing.

 

SNEKKERBRAKKEN –Selskapslokale på Bergenhus FESTNING


Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning. Snekkerbrakken er perfekt for både møter og fester. Les mer >>

BERGEN LIVE-GAVEKORT

Gavekort fra Bergen Live kan brukes på alle Bergen Live sine konserter. Kjøp et fysisk gavekort eller et e-gavekort til en du er glad i! 

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin nyhetsbrevtjeneste mottar du informasjon på e-post om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for e-postmarkedsføring som beskrevet i vår personvernerklæring.

tasting sessions

Interessert i gode smaker? Har du lyst til å lære mer om det som du har i glasset eller på tallerkenen? Velkommen til vår serie med uformelle og lærerike smakinger i Snekkerbrakken på festningen!

EVENTS – din idé live

Gjennom konsertvirksomheten vår får vi jobbe med de aller største artistene og merkevarene i verden, men vi vil veldig gjerne også jobbe med deg og din bedrift! Les mer her om hva vi kan gjøre for deg.

SERTIFISERT MILJØFYRTÅRN


Les mer om vårt klima- og miljøarbeid her >>