Dobbelkonsert: Sweden + Jarle Skavhellen

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 10. april 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

200 + billettavgift

Tirsdag 10. april blir det dobbelkonsert med Oslo-rockerne Sweden og den bergenske folk singer-songwriteren Jarle Skavhellen. 

Sweden

Hvis du har hørt på det nå avdøde FM-nettet de siste årene, skal du ha jobbet hardt for å ikke ha hørt Sweden sine refrenger velte ut av høytalerne. 

Debutsingelen, «Tomorrow Calling» var lista på P3 i over et halvt år og Hey C’mon tok over der den slapp. Albumet «Under the Sycamore Tree» endte opp alskens årsbeste-lister det året. Siden da har «Pretending on the Weekends», «Just a Kid», «Oh, Dusty» og «Sea Change» vært listet på henholdsvis P3 og P13, og bandet har blant annet spilt på den største scenen på Øyafestivalen, turnert land og strand rundt, spilt konserter i Russland, mens Japan nå står for tur.

Etter at gitaren har glimmret med sitt fravær på radio og hitlister en stund, er den nå på full fart tilbake! Passende nok slapp Sweden singelen Back Again tidligere i høst som ble spilt på P3 og listet på P13. Et perfekt frampeik til deres nye album, Confetti, som slippes i februar. 


Jarle Skavhellen

Jarle Skavhellen, solokonseptet til vokalisten og gitaristen med samme navn, har på kort tid gjort seg bemerket på den internasjonale musikkscenen. Debutsingelen ”The Ghost in Your Smile” ble en viral hit, med over to millioner avspillinger på Spotify, og topping av strømmelister globalt og i USA. Jarle Skavellen ble raskt plukket opp av flere internasjonale musikkplattformer, blant annet The Nordic Music Review, Gold Flake Paint, og Indie Shuffle,  og signerte nylig med Vancouver-baserte Nettwerk Music Group. Bare i 2017 har Jarle Skavellen spilt på Vill Vill Vest, by:Larm og turnert i Europa med irske Ciaran Lavery. 

En oppvekst sterkt preget av musikk har ført Jarle Skavhellen inn og ut av flere band, prosjekter og musikalske sjangere, fra trash-metall til tropisk indie-rock, gjennom årene. Med sitt soloprosjekt satser Jarle på indiefolk og Americana, inspirert av ikoniske gitarister som Chet Atkins and Dave Van Ronk. Låtene hans karakteriseres av melodiøs gitar, myk vokal og ærlige tekster. Jarle Skavhellen har kommet for å bli og man gjør lurt i å holde han på radaren.  


 


VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50