The Last Internationale

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 20. august 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift (Ståplasser)

The Last Internationale tok Bergenfest med storm i fjor sommer. I august er de allerede tilbake i byen!

Bluesrockerne er også booket til Parkenfestilvaen i Bodø og festivalledelsen uttaler seg svært begeistret om deres opplevelse med bandet på Bergenfest 2018. Gøran Aamodt i Parkenfestivalen sier følgende:

– Vi var en delegasjon som så The Last Internationale under fjorårets Bergenfest og vi booket bandet så og si på stedet. En råere vokalist og frontfigur skal man lete lenge etter, og de framstår som den perfekte symbiosen mellom Joan Jett sitt Runaways og en blanding av White Stripes og The Black Keys. Et fyrverkeri av herlig skitten bluesrock, rett og slett.

Kritikere mener at The Last Internationale representerer fremtidens rebelsk rock. New York-bandet omtales som ekte, Iidenskaplig og intime, og hylles for sine sterke liveopptredener. De har turnert sammen med storheter som Robert Plant, Neil Young, Kings of Leon og Lenny Kravitz, for å nevne noen. En annen som sprer godord om bandet er Tom Morello fra Rage Against The Machine og Prophets of Rage:

- The Last Internationale are one of my favorites in the next wave of rebel rockers. They're raw and real and mix East Village rock sensibilities with Battleship Potemkin firepower.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50