Thea Hjelmeland

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Lørdag 13. oktober 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

320 / 270 + avgift

Thea Hjelmeland slipper ny singel og turné!! Etter braksuksess, Spellemannspris og en pause fra rampelyset slipper Thea Hjelmeland nå de første konsertdatoene til sin Norgesturné og første smakebit fra den kommende platen!

Singelen ”Pleasure” tar oss med på en reise gjennom Theas drømmende poplandskap, hvor humor og tekst står i fokus. Dette er en varm og intim sommerlåt, som til tross sin avslappende stemning trekker lytteren ut av komfortsonen med sine brutalt ærlige og kleine skildringer.

Den forrige plata ”Solar Plexus” høstet fantastiske anmeldelser, lovord fra flere kontinenter og utsolgte konserter.

Det kommende albumet ”Kulla” er fylt til randen av lekne og sterke poplåter, som reflekterer det magiske lydbildet Thea Hjelmeland er kjent for. På dette albumet får man servert en unik sammensetning av låter og stemninger, med alt fra det intime og sårbare til et brutalt ærlig skråblikk som river deg ut av din egen komfortsone. Musikken er variert og hver sang lever sitt eget liv, men fellesnevneren er dybde og humor i tekstene.

Også Thea sine konserter har rullet høye terningkast og skussmål, og denne gangen har hun inntatt en større rolle som helhetlig kunstner. Denne høsten vil man få servert en konsert-performance utenom det vanlige.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50