Thomas Dybdahl

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 6. november 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

420 / 370 + billettavgift

Thomas Dybdahl besøker Bergen hele to ganger i høst i to svært forskjellige settinger. I desember gjester han Håkonshallen i akustisk format, men først skal han spille Ole Bull Scene av banen med sitt flunkende nye band!

Da den unge rogalendingen Thomas Dybdahl ga ut EP’en Bird i år 2000, spisset kritikere og musikkinteresserte ørene. Da han slapp ”…That Great October Sound” året etter, trengte han ikke synge høyt for å bli hørt over hele Norge. Med én mikrofon, hviskestemme, et par gamle akustiske instrumenter og et knippe gode låter, vant han raskt innpass i alle radiokanalene. Siden den gang har Dybdahl vært omtalt som en av våre aller fremste popmusikere.

De siste to tiårene har Thomas turnert med sitt faste band That Great October Sound. Nå har Thomas bestemt seg for å utforske nye musikalske retninger med ny besetning på scenen.

”Sist desember holdt mitt band gjennom 18 år og meg vår avskjedskonsert på Vega i København. Det var en emosjonell, men fantastisk kveld. Tiden var rett og slett inne for noe nytt og det er med stor glede jeg nå ser frem til å dra på turne med et nytt band bestående av fabelaktige musikerne som kan gi både nye og gamle sanger nytt liv,” forteller Dybdahl.

Hans nye band består av Lars Horntveth (gitar, blås, synth), Gard Nilsen (trommer), Ole Morten Vågan (bass, gitar) og Vegard Lien Bjerkan (orgel, tangenter). Sammen med Dybdahl skal dette kremlaget nå ut på Norgesturné!

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50