Thomas Dybdahl

STED

Håkonshallen

DATO

Lørdag 8. desember 2018

DØRENE ÅPNERTID

17:00 18:00

ALDER

15 år

PRIS

550 / 500 + billettavgift

Med bare stemmen og gitarene sine skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum i Håkonshallen for andre år på rad. En fin ny førjulstradisjon er etablert i Bergens mest spektakulære konsertsal.

“Rogalendingens forening av sterk lyrikk, stilrent lydbilde og den uimotståelige dynamikken har en tendens til å forføre publikum i senk. Når disse egenskapene i tillegg elegant blir fremført i ærverdige Håkonshallen, er det lite å sette fingeren på,” lød lovordene i Bergensavisens terningkast 5-anmeldelse av Dybdahls utsolgte konserter i Håkonshallen i 2017.

Dybdahls seneste album fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, lørdag den 8. desember.

Bergen Live arrangerte for første gang konsert i Håkonshallen i 2016 med vikingprog-bandet Wardruna, som solgte ut to fulle hus. Suksessen ble fulgt opp på Bergenfest i 2017, hvor spesielt utvalgte artister ble presentert i det majestetiske rommet.

Thomas Dybdahl solo i steinhallen er matchmaking på høyt akustisk nivå og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i helt spesielle omgivelser. 

Konserten er et samarbeid med Bymuséet i Bergen.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50