Tiësto

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Onsdag 17. januar 2018

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

18 år - leg.plikt

PRIS

590 + billettavgift

Tiësto på eksklusiv Norgesturné! I januar 2018 kommer Tiësto tilbake til Norge med sin ”Tiësto Northern Lights Tour”.

Forsalg for medlemmer av Bergen Live sitt nyhetsbrev starter torsdag 9. november kl. 10.00. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å delta på forsalget. Nyhetsbrev sendes ut torsdag 9. november kl. 10.00.

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som “The greatest DJ of all time” av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ’er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival.

I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. Flere av verdens største artister, deriblant Kanye West, Katy Perry, Chainsmokers og John Legend, for å nevne noen få, har personlig kontaktet Tiësto i håp om å få en remix.

Tiësto har alltid hatt et nært fohold til Nord-Europa og stjerne-DJen ser frem til å komme tilbake etter hans forrige turné ble utsolgt på noen få timer. Denne gangen er det fem heldige byer i Norge som får oppleve legenden på nært hold. I tillegg legger han  turen innom Island og Reykjavik for å avslutte ”Northern Lights Tour” med stil i konserthuset Harpa.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: post@usfverftet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50