Triggerfinger

STED

Garage

DATO

Lørdag 2. desember 2017

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

20 år - leg.plikt

PRIS

250 / 200 + billettavgift

Våre belgiske favoritter, Triggerfinger, har nylig sluppet singelen ”Flesh Tight” som garantert vil sette mange høyttalere på en hard prøve. 25. august kommer platen. Sist gang de spilte i Bergen formelig blåste bandet taket av Garage. Nå skal de gjøre det samme en gang til!

”Colossus” er bandets femte album og er en dynamisk rock’n’roll-karusell som både verner om det klassiske Triggerfinger-lydbildet man har lært å like, samtidig som det utvider smakspaletten.

Triggerfinger har blitt omtalt som en yppig hybrid av Queens of the Stone Age og Led Zeppelin. To referansepunkter som burde få de fleste rockefans med respekt for seg selv til spisse ørene litt ekstra.

Bandet har vunnet priser både for sine live-show og plater i hjemlandet Belgia, og bare sånn for å føye til litt ekstra på merittlisten deres, så har de spilt inn plate i legendariske Sound City Studios i Hollywood, de har hatt en hit med en akustisk versjon av Lykke Lis ”I Follow Rivers” og Triggerfinger har varmet opp for The Rolling Stones i Hyde Park. Det får man ikke lov til om man ikke kan faget sitt til fingerspissene.

Triggerfinger serverer klassisk rock med nerve og sjel, klampen i bånn og energinivået skrudd til skyhøyt.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50