Vincent Neil Emerson

STED

Ole Bull Scene

DATO

Torsdag 24. mars 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år

PRIS

250 + billettavgift

Vincent Neil Emerson feirer, pleier og fornyer Texas singer-/songwriter-tradisjonen. Han bærer arven videre etter helter som Townes Van Zandt, Guy Clark og Steve Earle mens han lager noe helt nytt og unikt.

 

Hans debutalbum "Fried Chicken and Evil Women" fra 2019 viste at han studerte og lærte håndverket fra mesterne, men på den kritikerroste oppfølgeren "Vincent Neil Emerson" i 2021 tok han skrittet fullt ut og fremstår nå som en av de store sangpoeterne og fortellerne i vår tid. Den nye platen er produsert av ingen ringere enn Rodney Crowell og forbinder elegant familiebånd i en rett nedadgående linje fra de allerede nevnte Clark og van Zandt. Møt Vincent Neil Emerson på en scene i nærheten av deg, risikoen for at dette er første og siste sjanse til å se ham på en liten scene er overhengende.

"Hvis han vokser på offentligheten slik han vokste på meg, er det mulig at unge Vincent vil plante flagget til sine [låtskriving] forfedre fast i bevisstheten til en helt ny generasjon." – Rodney Cowell

“Dette nye albumet er en kombinasjon av enkle komposisjoner som formidler søte små vignetter fra livet i Texas, og dype etterklangsverk og lar en bli rystet til kjernen fra virkningen av historiene deres. Denne kombinasjonen gjør Vincent Neil Emerson lett å varme opp til, men varig i virkeligheten - egnet til lydspor til din lørdag kvelds soiree under stjernene, eller å sile gjennom for Årets sang.” – Saving Country Music

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50