Vinsmaking - Kartongvin

STED

Snekkerbrakken

DATO

Torsdag 28. november 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Du er ikke tett i pappen om du liker vin fra kartong. Kvaliteten på kartongvin har aldri vært så høy i Norge som den er nå. En av Nordens fremste sommelierer, Francesco Marzola, skal denne kvelden presentere oss for et utvalg av sine favoritter!

Ingenting kan måle seg med vin på flaske med ekte kork, sier enkelte vinkjennere. Men er det en myte at vin fra flaske er bedre enn vin fra kartong? En av nordens mest anerkjente vinkelnere, Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen, vil denne kvelden ta et oppgjør med myten. Marzola vil lære oss om forskjellen på de to oppbevaringsmetodene og introdusere oss for noen av Vinnmonopolets aller beste og mest interessante kartongviner. 

Smakingen finner sted før julehøytiden setter inn og Marzolo vil derfor benytte anledningen til å presentere kartongviner som egner seg ekstra godt i julen – det være seg til pinnekjøttet, lutefisken eller peiskos med familie og venner. Dog vil han selvsagt også introdusere spennende allroundviner som nytes like godt hele året. 


Vinsmaking - Kartongvin

Vi starter med en velkomst og småmatsbuffet kl. 17.30.

Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Velkommen!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50