Vinsmaking - Polets skjulte skatter

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 25. september 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Gode viner trenger ikke å koste skjorten! Nordens beste sommelier Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen skal denne kvelden vise oss et utvalg av Vinmonopolets skjulte skatter til mindre enn 250 kr.

De fleste viner du får kjøpt på Vinmonopolet i dag er drikkeklare og behøver ikke tidens tann for å bli interessante. Andre viner er lagringsdyktige og kan med fordel oppbevares over flere år for å utvikle andre smaker og aromaer enn de som avslører seg når vinene er unge. Spennende og rike viner i begge kategorier kan du få på Vinmonopolet i Norge uten å pantsette leiligheten og overnatte i sovepose utenfor Polet i forkant av deres årlige vinslipp.

Denne kvelden skal den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen presentere et utvalg fantastiske viner til under 250 kr som med sikkerhet vil imponere rundt selskapsbordet. Han vil ta oss med på en smaksreise gjennom en rekke land og vindistrikter. Dette er med andre ord en ypperlig aledning til å bli kjent med tilgjengelige kvalitetsviner fra et bredt spekter av vinkulturer. 


Vinsmaking - Polets skjulte skatter

Vi starter med en velkomst og småmatsbuffet kl. 17.30.

Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Velkommen!  


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50