Virkelig

STED

Garage

DATO

Lørdag 8. september 2018

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

20 år - leg.plikt. Ingen vergeordning

PRIS

200 / 150 + billettavgift

Et av de norske bandene som det i 2018 knyttes størst forventninger til, tar med seg sin nordnorske popteft til kjelleren på Garage!

"Virkelig ga ut singelen «Cecilie» i 2015 etter å ha kranglet den inn i diverse strømmetjenester. To uker etter slippet var låta kåret til Ukens Urørt og listet på NRK P3. Der ble den liggende i hele 38 uker, og den påfølgende sommeren spilte Virkelig på festivaler som Trondheim Calling, Slottsfjel og Pstereo.

Frøet var mildt sagt sådd, og etter å ha gått og kvernet på tankene om et album, gikk de inn i studio for å starte på prosjektet. Tankene om endring, brutte relasjoner og det som ventet der fremme gjorde at de ville spille inn albumet andre steder enn i Nord-Norge, for å få nye impulser og starte en helt ny prosess.

De dro først til Studio Paradiso i Oslo med Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing m.m.), før de spilte inn resten i Ocean Sound Recordings på Giske ved Ålesund. Plata er mikset av Anders Bjelland i Broen Studio i Bergen.

2018 startet på utmerket vis for bandet, da deres siste singel, "Ballettdanseren" føk rett inn på B-listen hos både NRK P3 og NRK P13. Samtidig offentliggjorde Musikknyheter en kåring der Virkelig er en av de ti artistene en samlet norsk musikkbransje har mest troa på i 2018.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50