Miljøfyrtårn

Bergen Live er sertifisert Miljøfyrtårn i kategoriene leietaker, grønne arrangementer, grønne konferanser og enkle serveringssteder. For Bergen Live AS handler miljøsertifiseringen om å formalisere, systematisere og synliggjøre vårt arbeid med å skape grønne arrangementer og leveranser til våre kunder.

Vi ble sertifisert i 2020 og skal resertifiseres i 2023.

Vår miljøpolicy

Bergen Live har som mål å sikre en mest mulig miljøvennlig og trygg leveranse av alle sine konserter, festivaler og events. Vi jobber målrettet med å skape opplevelser hvor publikum, artister, crew og frivillige har optimale forhold for å skape og besøke et trygt og sikkert arrangement. Målsetningen med vårt miljøarbeid er å minimere vår negative påvirkning på miljø og klima, herunder skåne natur og kulturminner i vårt nærmiljø.

Klimarapport

Vi fører klimaregnskap i henhold til Miljøfyrtårn og Klimapartnere sine standarder. Du kan laste ned våre seneste klimarapporter her – og ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller søker mer informasjon.

Hør podcast om vårt miljøarbeid

Klimapartnere

Bergen Live er medlem av Klimapartnere Vestland – et regionalt partnerskap for utslippskutt og grønn forretningsutvikling som arbeider for nullutslipp i 2030. 

Green Nation

Gjennom vår hovedaksjonær Live Nation har vi forpliktet oss til Live Nation sine internasjonale miljø og klimamål. Bergen Live representerer det norske Live Nation-teamet i den internasjonale arbeidsgruppen Green Nation.

Ressurser

Vi har utarbeidet en rekke retningslinjer for vårt arbeid med å redusere vår klima- og miljpåvirkning, blant annet sjekklister, instrukser og leverandørkrav.

Via lenkene til høyre kan du laste ned noen av disse for å lære mer om hvordan vi jobber.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin nyhetsbrevtjeneste mottar du informasjon på e-post om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for e-postmarkedsføring som beskrevet i vår personvernerklæring.