Denne uken: EN SMAK AV BERGENFEST

 

Hei! Vi gleder oss ENORMT MYE til å dele en smak av Bergenfest med dere denne uken. Fra mandag til søndag vil bergenfest.no være et spennende sted å besøke. Her vil vi dele konsertopplevelser, gode minner og mye annet gøy - og du kan bestille festivalmat og drikke rett hjem på døren!

 

Alt innhold som deles via bergenfest.no vil være tilgjengelig ut festivaluken.

 

STAY TUNED HOME & TUNE IN!

 

Her er noe av det du kan glede deg til denne uken: 

Mandag & tirsdag: Bergenfest Ung

Vanligvis arrangerer vi konserter for omlag 10.000 barn og unge under Bergenfest. I år har vi gjennomført konsertene med en digital vri. I dag kan barnehager over hele landet gå på konsert med bandet Naboen Min på bergenfest.no - og i morgen skal vi bli bedre kjent med Isah presentert av ALSO KNOWN AS.

Onsdag kl. 20.00: Stuekonsert med JC Stewart

Det nord-irske popvidunderet JC Stewart sin konsert på årets Bergenfest kunne fort blitt en av sommerens snakkiser. Da festivalen ble avlyst spurte vi JC om å spille inn en stuekonsert til sine norske fans. Onsdag kl. 20.00 sender vi konserten via bergenfest.no. Gled dere til å oppleve dette stjerneskuddet!

Onsdag & torsdag: Overraskelser! 

Noe av det gøyeste med festival er å bli overrasket, synes vi. På onsdag og torsdag skal vi publisere musikkvideoer som vi har fått laget i anledning den alternative festivaluken. Disse er laget av lokale musikere og filmskapere og hyller to av artistene som egentlig skulle spilt på Bergenfest 2020... Stay tuned!

Torsdag, fredag, lørdag: Gode minner!

Selvsagt må vi denne uken ta en rusletur ned minnenes smitt og smau og gjenoppleve festivalstemningen som vi alle savner. Disse dagene vil vi dele utvalgte konserthøydepunkt fra festivalens to siste år. Kanskje får du høre liveversjoner av låter som Kong Oscars Gate, Det e Over og Fem Fine Frøkner...

Fredag kl. 20.00: Dagny fra Håkonshallen

Majestetiske Håkonshallen har blitt en favorittscene for mange under Bergenfest. Fredag kl. 20.00 byr vi på konsert med Dagny fra den historiske festsalen via bergenfest.no. Her får du oppleve fantastiske Dagny slik du aldri har sett henne før. Dette blir et intimt møte med popsensasjonen i unike omgivelser.

Lørdag kl. 20.00: Sondre Lerche fra Håkonshallen

Sondre Lerche har fått mye ros for sitt nye album og for måten han har møtt publikum i denne tiden hvor det har vært utfordrende å arrangere konserter. Lørdag kl. 20.00 inviterer vi til en helt unik albumrelease-konsert fra Håkonshallen via bergenfest.no. Gled dere!

Søndag: Quiz med Eystein & Finn

Festivalens gode venner Eystein & Finn inviterer til musikk-quiz på søndag kl. 19.00 med tema Bergenfest. Delta på den gøye quizen med dine festivalvenner via bergenfest.no!

FESTIVALMAT & DRIKKE - HJEM TIL DEG

Det blir ikke festival uten deilig mat og drikke. Onsdag, torsdag og fredag denne uken kan du bestille deilig BBQ-meny (grill selv!) og humlebaserte Bergenfest-forfriskninger fra Nøgne Ø via Ordr. Vi leverer gjerne godsakene rett hjem på døren til deg - eller du kan hente selv på Bergenhus Festning.

 

LES MER OM TILBUDET HER!

BBQ-fest i Snekkerbrakken på lørdag

På lørdag blir det grilling og Bergenfest-musikk på anlegget på uteområdet til Snekkerbrakken på Bergenhus Festning. Om det frister med et besøk på festivalområdet anbefaler vi et tur innom Snekkerbrakken denne dagen - eller en av de andre soldagene i festivaluken. Les mer her >>

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring 
Stiftelsen Bergen Music Fest | Bergenhus 13, 5003 Bergen | +47 55215060 | info@bergenfest.no