Konserten med Veronica Maggio på USF Verftet utsettes til 16. september

Som følge av Helsedirektoratets vedtak om stenging av kulturarrangementer de neste fire ukene utsettes konserten med Veronica Maggio på USF Verftet.

Ny dato for konserten på USF Verftet er 16. september. 

Kjøpte billetter gjelder for ny dato.

 

Dersom ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgssted innen 60 dager etter opprinnelig konsertdato, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. 

 

For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på tlf 22 82 81 97 for refusjon, eller på deres chat eller kontaktskjema. Ticketmaster sin kontaktinformasjon finner du her >>

 

Bergen Live tar sikkerheten til sine gjester, artister og ansatte på høyeste alvor. Vi følger til enhver tider de vedtak som blir gjort av Bergen Kommune og nasjonale helsemyndigheter. 

 

Vi takker på forhånd for din forståelse i denne spesielle situasjonen, og håper at du gleder deg sammen med oss til å oppleve Veronica Maggio på USF Verftet på den nye konsertdatoen. 

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no