Konsertene med Kari Bremnes på Forum er flyttet til 29. og 30. september 2020

Som et forebyggende tiltak mot smittespredning av koronaviruset har de planlagte konsertene med Kari Bremnes på Forum nå fått nye datoer. Nye datoer for konsertene blir som følger:

 

Tirsdag 29. september - opprinnelig dato fredag 24. april

Billetter kjøpt til fredag 24. april vil gjelde til tirsdag 29. september

 

Onsdag 30. september - opprinnelig dato lørdag 25. april

Billetter kjøpt til lørdag 25. april vil gjelde til onsdag 30. september

 

Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgsstedet innen 60 dager etter opprinnelig konsertdato, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. 

 

For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på deres kontaktskjema eller chat for refusjon. Ticketmaster sin kontaktinformasjon finner du her >>

 

Bergen Live tar sikkerheten til sine gjester, artister og ansatte på høyeste alvor. Vi følger til enhver tid de vedtak som blir gjort av Bergen Kommune og nasjonale helsemyndigheter. 

 

Vi takker på forhånd for din forståelse i denne spesielle situasjonen, og håper at du gleder deg sammen med oss til å oppleve Kari Bremnes på Forum i september.

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no