Viktig info om De Musikalske Dvergene på Ole Bull Scene

Konserten med De Musikalske Dvergene på Ole Bull Scene 8. desember er berørt av de gjeldende restriksjonene for arrangementer i Bergen Kommune.

 

Restriksjonene gjør at det ikke er mulig å gjennomføre konserten på planlagt måte. Konserten vil gjennomføres med redusert kapasitet og i en mer intim setting for kun 20 publikummere - som er maksimalt antall gjester som er tillatt på arrangementer i Bergen nå.

 

De 20 første billettkjøperne er allerede kontaktet med tilbud om å delta på konserten 8. desember. Dersom Bergen Kommune fra mandag 7. desember åpner opp for at flere enn 20 publikummere kan delta på arrangementer, vil vi kontakte de påfølgende billettkjøperne med tilbud om å benytte sine billetter.

 

Dersom du ikke blir kontaktet mandag 7. desember med et tilbud om å benytte dine billetter kan du velge å videreføre billetten din til en ny konsert med De Musikalske Dvergene på USF Verftet 30. januar 2021 eller du kan refundere den.

 

Dersom du ønsker å videreføre den til konserten på USF Verftet 30. januar 2021 behøver du ikke å foreta deg noe, du benytter billetten som du allerede har.

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter:

  • For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - benytt dette kontaktskjemaet (velg "Ole Bull Scene - De Musikalske Dvergene" i nedtrekksmenyen). NB: Arrangementet vil først være synlig i denne menyen fra 9. desember.
  • Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Frist for å sende inn krav om refusjon er 20. januar 2021.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.
  • NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refunderingsfristen er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

Vi takker så mye for dere forståelse, tålmodighet og fleksibilitet.

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | Nettside