MIKAEL WIEHE LEGGER TIL FLERE DATOER OG FLYTTER DELER AV TURNÉEN

Kjære publikum,

 

I 2022 sier Mikael Wiehe farvel med en siste turné. Grunnet de råde forhold flyttes nå turnéens første del til seint på våren og tidlig høst. Samtidig sørger han gledelig nok for å legget til flere ekstrakonserter. Konserten på Forum Scene i Bergen tirsdag 8. februar flyttes til tirsdag 6. september.

 

”En dröm vi bar på livets hav / Om någonting stort / Om någonting djupt / Om någonting gränslöst och utan slut” – Mikael Wiehe, På livets hav (2021)

 

To saker har i løpet av et halvt århundre definert Mikael Wiehe sitt artistiske uttrykk. Dels den evige reisen, den evigvarende turnéen. Dels drømmen om en bedre verden. Det førstnevnte når snart sin endestasjon. Det sistnevnte er en streben som aldri kommer til å ta slutt.

 

Med sitt siste album ”Den siste mohikanen”, som ble utgitt 26. November 2021, og den etterfølgende turnéen tar Mikael Wiehe farvel. Farvel med et intensivt turnéliv, som har vært hans signatur siden han først møtte publikum som frontfigur i Hoola Bandoola Band på 70-tallet. En kjærlighetsaffære til publikum som fortsatte med en solokarriere med flere tusen konserter rundt omkring i Norden. Fremdeles rundt 100 konserter i året. År etter år.

 

Hvilken 75-åring som helst kunne unnet seg å trappe ned litt. Ikke minst en som har gitt ut et førtitalls album og som stadig har opprettholdt en sterk posisjon i samfunnsdebatten. Alltid forberedt til å stå opp for rettferdighet og likeverd. Men også en rolle som forplikter. Nå venter en verdig avskjed med publikum fra en av de fremste svenske artistene og låtskriverne gjennom tidene.

 

Hva skjer etter at turnéen er avsluttet? Mikael Wiehe er ikke den som gir opp. Der ett kapittel avsluttes, åpnes ett annet. Kanskje gir han et hint i de avsluttende strofene i ”På livets hav”:

 

”Det är en resa som inte har något slut / Och våra drömmar / Våra drömmar har vi kvar / På livets stora hav”

 

Kjøpte billetter gjelder fremdeles og vil bli oppdatert på din brukerkonto på Tickemaster.no eller i Ticketmaster-appen. Om ny dato ikke passer for deg og du ønsker refusjon, må du be om dette via din Ticketmaster-konto. Siste frist for å be om refusjon er 8. april 2022.

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter:

  • Logg inn på https://www.ticketmaster.no/user/events/upcoming" 
  • Velg ordren du ønsker å refundere. Denne åpner om få dager.
  • Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst under billettene.
  • Velg kategori: "Jeg trenger hjelp med min ordre" og tema: "Ønsker refusjon eller bytte av billetter" og undertema: "Full refusjon for avlyst/flyttet arrangement".
  • Dersom du har betalt med gavekort kan du legge ved kontonummeret du ønsker at beløpet skal overføres til.
  • Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Serviceavgifter refunderes ikke.
  • Refunderingsfrist: 08.04.2022

Takk for deres tålmodighet. Vi håper å se mange av dere på konserten i september 2022.

 

Hilsen Bergen Live.

 

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no