Evigheten i Håkonshallen er avlyst - billetter blir automatisk refundert

Kjære publikum.

 

Den planlagte konserten med Evigheten i Håkonshallen 11. november lar seg dessverre ikke gjennomføre grunnet at Håkonshallen ikke lenger vil bli tilrettelagt og benyttet som konsertsted i den aktuelle perioden i november. Vi planlegger å sette opp en ny konsert med Evigheten i november/desember 2022. Det ser både artist og arrangør frem til. 

 

Refusjon

 

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna refunderes automatisk. Du trenger ikke foreta deg noe. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Se etter innbetalinger fra "Ticketmaster" eller "Billettservice". Refundering er forventet ferdig innen 15. september. Har du betalt med gavekort, vil Ticketmaster ta kontakt med deg for utbetaling til konto.
Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Serviceavgifter refunderes ikke.

 

Vi takker for deres tålmodighet og forståelse.

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | Nettside