Joshua Ray Walker flyttes til lørdag 14. august 2021

Lørdag 25. april ble det kjent at det nasjonale forbudet mot arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til 1. september 2020. Som følge av dette kan ikke konserten med Joshua Ray Walker på Ole Bull Scene gjennomføres på planlagt dato, 15. august 2020.

 

Ny dato for konserten blir lørdag 14. august 2021. 

 

Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgsstedet innen 60 dager etter opprinnelig arrangementsdato, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. 

 

For billetter kjøpt på ticketmaster.no, ta kontakt via deres kontaktskjema

Henvendelser om refusjon behandles normalt i løpet av fem virkedager, men noe ekstra tid bør påberegnes grunnet generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden.

 

Bergen Live tar sikkerheten til sine gjester, artister og ansatte på høyeste alvor. Vi følger til enhver tid de vedtak som blir gjort av Bergen Kommune og nasjonale myndigheter. 

 

Vi takker på forhånd for din forståelse i denne spesielle situasjonen, og håper at du gleder deg sammen med oss til å se Joshua Ray Walker i Bergen 14. august 2021. 

 

Hilsen Bergen Live

 

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no