Bergen Calling med POST MALONE utsettes til 28. juni 2022

Den utsolgte éndagsfestivalen Bergen Calling med headlineren POST MALONE på Koengen vil ikke bli gjennomført 30. juni 2021.

 

Ny dato er bekreftet til 28. juni 2022.

 

Billetter kan benyttes til ny dato eller refunderes på utsalgsstedet innen 9. juli 2021. For mer info om refusjon, se under. 

 

Line-up for den nye datoen 28. juni 2022 blir identisk til opprinnelig dato, det vil si POST MALONE, iann dior, Kjartan Lauritzen, Isah, SushixKobe, Dutty Dior, L.U:N.A.

 

Vi er lei oss for at den globale pandemien gjør at vi må utsette til neste år, men vi gleder oss desto mer til at denne elleville festen endelig kan finne sted 28. juni 2022. Det blir episk!

 

Tusen takk til publikum for tålmodigheten og forståelsen. Det er et komplisert puslespill å flytte en konsert med en så stor og populær artist, men vi er veldig glade for at det nå endelig har lykkes oss å finne en ny dato for begivenheten i 2022.

 

Vi håper å se dere på Koengen 28. juni 2022!

 

Info om billetter og refusjon

Kjøpte billetter gjelder for ny dato 28. juni 2022 og vil bli oppdatert på din brukerkonto på Tickemaster.no eller i Ticketmaster App. Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må du be om refusjon via din Ticketmaster-konto. Siste frist for å be om refusjon er fredag 9. juli 2021.

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter kjøpt via Ticketmaster:

  1. Logg inn her. Dersom du har problemer med å logge inn, kontakt Ticketmaster.
  2. Velg ordren du ønsker å refundere.
  3. Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst under billettene.
  4. Velg kategori: "Jeg trenger hjelp med min ordre" og tema: "Ønsker refusjon eller bytte av billetter" og undertema: "Full refusjon for avlyst/flyttet arrangement".
  5. Dersom du har betalt med gavekort kan du legge ved kontonummeret du ønsker at beløpet skal overføres til.

Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.

 

Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring m.m.), refunderes ikke.


Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

 

Frist for å sende inn krav om refusjon er fredag 9. juli 2021 kl. 23.59.

 

NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refusjonsfristen 9. juli er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | Nettside