Gabrielle på Plenen 28. august avlyses - ny konsert settes opp 27. august 2022

Kjære publikum,

 

Vi har - siden regjeringen fredag ettermiddag forrige uke nok en gang valgte å utsette overgangen til trinn 4 i gjenåpningsplanen - diskutert ulike løsninger for å gjennomføre konserten 28. august med Gabrielle sine representanter. Etter en grundig vurdering har vi sammen blitt enige om å avlyse årets konsert, da det ikke er mulig å presentere den for alle som hadde kjøpt billett, og vi ville unngå å måtte utelate deler av billettkjøperne.
 

Ny konsert settes opp 27. august 2022

Det vil bli satt opp ny konsert med Gabrielle på Plenen på Bergenhus Festning lørdag 27. august 2022. Dere som har billetter til den avlyste konserten 28. august 2021 kan benytte disse til ny dato neste år. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billettene dine innen 7. oktober 2021 via vår billettleverandør Ticketmaster.

 

Dersom du ønsker å benytte dine billetter på ny dato neste år behøver du ikke å foreta deg noe. Du kan laste ned nye billetter med riktig dato i Ticketmaster sin app.

 

Vi beklager at vi ser oss nødt til å avlyse konserten, men både Gabrielle selv, hennes representanter og vi som arrangører har et sterkt ønske om å kunne presentere artisten i omgivelser og omstendigheter som yter musikken full rettferdighet. Med dagens koronarestriksjoner er det rett og slett ikke mulig. For de som har fulgt karrieren til Gabrielle er det ingen hemmelighet at hun har en kompromissløs holdning til kunsten og håndverket som leveres fra scenen. Dét skal alle være takknemlige for – både publikum og arrangører.

 

Fra Gabrielle:

Jeg vet nærmest ikke hva jeg skal si. Hadde virkelig aldri sett for meg denne situasjonen da vi flyttet konserten fra i fjor. Jeg er utrolig skuffet, lei meg og frustrert over at vi ble tvunget til å ta en slik avgjørelse etter å ha gledet oss i snart 2 år til denne konserten. Jeg har bitt negler i hele sommer og har mistet håret av å se gjenåpningen skli mellom fingrene gang på gang... Det å la flere tusen stå på utsiden, føles bare feil for meg, og jeg håper virkelig vi kan stå sammen hele familien om å vinne festningen på ekte til neste år. Tusen takk for tålmodigheten. Elsker dere. /Gabby

Nå må vi alle se fremover mot en mer normal hverdag og da er ny konsertdato med Gabrielle lørdag 27. august 2022 en viktig dato å krysse av i kalenderen allerede nå!

 

Info om billetter og refusjon

Kjøpte billetter gjelder for ny dato 27. august 2022 og vil bli oppdatert på din brukerkonto på Tickemaster.no eller i Ticketmaster App. Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må du be om refusjon via din Ticketmaster-konto. Siste frist for å be om refusjon er 7. oktober 2021.

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter kjøpt via Ticketmaster:

  1. Logg inn her. Dersom du har problemer med å logge inn, kontakt Ticketmaster.
  2. Velg ordren du ønsker å refundere.
  3. Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst under billettene.
  4. Velg kategori: "Jeg trenger hjelp med min ordre" og tema: "Ønsker refusjon eller bytte av billetter" og undertema: "Full refusjon for avlyst/flyttet arrangement".
  5. Dersom du har betalt med gavekort kan du legge ved kontonummeret du ønsker at beløpet skal overføres til.

Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.

 

Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring m.m.), refunderes ikke.


Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

 

Frist for å sende inn krav om refusjon er fredag 7. oktober 2021 kl. 23.59.

 

NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refusjonsfristen er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | Nettside