Dumdum Boys på Plenen 27. august avlyses - ny konsert settes opp 25. august 2022

Kjære publikum,

 

Vi har - siden regjeringen fredag ettermiddag forrige uke nok en gang valgte å utsette overgangen til trinn 4 i gjenåpningsplanen - diskutert ulike løsninger for å gjennomføre konserten 27. august med Dumdum Boys sitt management. Etter en grundig vurdering har vi sammen blitt enige om å avlyse årets konsert, da det ikke er mulig å presentere den for alle som hadde kjøpt billett, og vi ville unngå å måtte utelate deler av billettkjøperne.

 

Ny konsert settes opp 25. august 2022

Det vil bli satt opp ny konsert med Dumdum Boys på Plenen på Bergenhus Festning torsdag 25. august 2022. Dere som har billetter til den avlyste konserten 27. august 2021 kan benytte disse til ny dato 25. august neste år. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billettene dine innen 27. oktober 2021 i tråd med Ticketmaster sine generelle refusjonsregler.

 

Dersom du ønsker å benytte dine billetter på ny dato neste år behøver du ikke å foreta deg noe. Du kan laste ned nye billetter med riktig dato i Ticketmaster sin app.

 

Vi beklager at vi nok en gang har vært nødt til å avlyse konserten, men både Dumdum Boys sitt management og vi som arrangører har et innstendig ønske om å kunne presentere ett av landets aller fineste rockeband gjennom tidene i omgivelser og omstendigheter som yter musikken og bandet full rettferdighet. Med dagens koronarestriksjoner er det rett og slett ikke mulig, og for alle som har fulgt Dumdum Boys’ karriere er den kompromissløse holdningen til kunsten og håndverket ett av deres absolutte fortrinn og kjennetegn.

 

Vi gleder oss allerede til en mer normal hverdag og ikke minst til ny konsertdato torsdag 25. august 2022. Det er all mulig grunn til å tro at det blir et episk møte mellom Dumdum Boys og deres mange fans her vestpå!

 

Info om billetter og refusjon

Kjøpte billetter gjelder for ny dato 25. august 2022 og vil bli oppdatert på din brukerkonto på Tickemaster.no eller i Ticketmaster App. Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må du be om refusjon via din Ticketmaster-konto. Siste frist for å be om refusjon er 27. oktober 2021.

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter kjøpt via Ticketmaster:

  1. Logg inn her. Dersom du har problemer med å logge inn, kontakt Ticketmaster.
  2. Velg ordren du ønsker å refundere.
  3. Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst under billettene.
  4. Velg kategori: "Jeg trenger hjelp med min ordre" og tema: "Ønsker refusjon eller bytte av billetter" og undertema: "Full refusjon for avlyst/flyttet arrangement".
  5. Dersom du har betalt med gavekort kan du legge ved kontonummeret du ønsker at beløpet skal overføres til.

Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.

 

Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring m.m.), refunderes ikke.


Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

 

Frist for å sende inn krav om refusjon er fredag 27. oktober 2021 kl. 23.59.

 

NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refusjonsfristen er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | Nettside