Volbeat til Koengen 8. juni 2021
Det blir likevel ny konsert med Volbeat på Koengen neste sommer!

For to uker siden ble det åpnet for refusjon av billetter til den avlyste Volbeat-konserten som skulle vært arrangert 22. juli på Koengen. På daværende tidspunkt hadde vi ikke lykkes i å sette opp ny konsert med Volbeat i Bergen. Det har vi nå fått til! Vi gleder oss til å oppleve Volbeat på Koengen 8. juni 2021.

 

VIKTIG: Alle innsendte refusjonskrav er av praktiske og tekniske årsaker annullert og ikke lenger gjeldende. Vennligst les informasjonen under nøye. Vi beklager dobbeltarbeidet som dette medfører for dere som likevel ønsker å refundere billetten deres. Men hey - Volbeat kommer til Bergen likevel! 

 

Den nye datoen passer for meg og jeg ønsker å beholde billetten

 

Du trenger ikke å foreta deg noe som helst. Billetten du allerede har til den avlyste konserten 22. juli 2020 vil være gyldig til den nye konserten 8. juni 2021. NB! Dette gjelder også dersom du har sendt inn refusjonsskjema, da tidligere innsendte refusjonshenvendelser vil bli annullert. 

 

Den nye datoen passer ikke for meg og jeg ønsker å refundere billetten

 

Allerede innsendte refusjonsskjemaer vil av praktiske og tekniske årsaker bli nullet ut. Det vil si at dersom du har bedt om refusjon allerede og ny dato for konserten ikke passer, så må du sende inn refusjonsskjema på nytt. Vi beklager det dobbeltarbeidet dette kan medføre.

 

Det åpnes på nytt opp for refusjon førstkommende fredag 12. juni på ettermiddagen. Da følger du fremgangsmåten for refusjon som er beskrevet under. 

 

Fremgangsmåte for refusjon av billetter

  • For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - benytt dette kontaktskjemaet. Velg "Volbeat" i nedtrekksmenyen "Arrangementsnavn". 
  • Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Frist for å sende inn krav om refusjon er 60 dager etter opprinnelig konsertdato, altså 22. september 2020. Dette i henhold til Ticketmaster sine kjøpsbetingelser.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Dersom du har kjøpt Collector Ticket følger du samme fremgangsmåte som beskrevet ovenfor. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring. Det gjelder også dersom du har byttet bank/kontonr.
  • Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke. Avgift til Collector Tickets som enda ikke er produsert og levert refunderes.
  • NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refunderingsfristen 22. september er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

  • Har du allerede fått refundert billettene eller hotellpakken din via Revy & Teaterservice, er kanselleringen allerede gjort og du må kjøpe nye billetter/hotellpakke. 

Takk for din forståelse og tålmodighet.
Vi håper å se mange av dere på Koengen 8. juni 2021.

 

Hilsen Bergen Live

Du har mottatt denne e-posten fordi du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller har samtykket til å bli kontaktet av oss ved billettkjøp hos Ticketmaster. Les vår personvernerklæring
Bergen Live AS | Bergenhus 13, 5003 Bergen | Tlf +47 55215060 | www.bergenlive.no